Η εταιρείας μας εγγυάται ότι τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί θα είναι έτοιμα προς παράδοση κατ’ ανώτατο όριο, 3 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία. Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν μεταλλικές ετικέτες με εκτύπωση προσωποποιημένων πληροφορίων, τα στοιχεία των οποίων για οποιοδήποτε τεχνικής φύσης λόγο δεν μπορούν να εκτυπωθούν ώς έχουν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για σχετικές διευκρινήσεις μέσω e-mail ή τηλεφώνου, και κατα συνέπεια μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις στην αποστολή της παραγγελίας.

Όλες οι αγορές αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier (Γενική Ταχυδρομική).

Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για οποιοδήποτε διεύθυνση παράδοσης εντός Ελλάδας για παραγγελίες έως 40€. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1,5€

Για παραγγελίες άνω των 40€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες με διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα, η υπηρεσία εγγυάται για την παράδοση των προϊόντων εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (μέχρι το τέλος της ημέρας).

Οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών.

Η id4pets.gr δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για απρόβλεπτες καθυστερήσεις. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας μπορεί να γίνει μόνο μετά την πραγματοποίηση της εξόφλησης του συνολικού ποσού χρέωσης της παραγγελίας εκτός απο την περίπτωση επιλόγης της Αντικαταβολής ώς τρόπο πληρωμής.

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε πως η διεύθυνση αποστολής είναι σωστή και συμπληρώστε, εφόσον χρειάζεται, οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με την πρόσβαση στο χώρο σας. Για λόγους ασφαλείας απαιτείται υπογραφή κατά την παράδοση. Γι’ αυτό παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει μια διεύθυνση όπου κάποιος θα είναι διαθέσιμος να υπογράψει για το πακέτο. Επιπλέον, οι αγορές δεν μπορούν να αποσταλούν σε κουτιά P.O. ή σε διευθύνσεις APO/FPO.

Μετα την παράδοση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με e-mail ή γραπτό μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό αποστολής την πορεία του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της εταιρίας courier.